Filtreler

En iyi filtre teknolojisi, uzun hizmet ömrü

STILL markasının orijinal filtreleri, en yüksek işlevsel güvenilirlik, performans, hizmet ömrü ve ekonomiyi karşılar.

Filtre sistemlerimiz, marka üreticileri tarafından yüksek STILL kalite standartlarına göre üretilir ve kaliteleri için dikkatlice test edilir. Bu sadece hidrolik yağ filtrelerimiz için değil, aynı zamanda cihazlarımızda bulunan içten yanmalı motorlar için yakıt, hava ve yağ filtreleri için de geçerlidir.

Yakıttaki kir parçacıkları içten yanmalı motorlarda aşınmanın artmasına neden olabilir. STILL orijinal yakıt filtrelerimiz yakıtı kir parçacıklarından temizler ve böylece ünitelerimizin daha uzun hizmet ömrüne katkıda bulunur.

Kirlenmiş yakıt, dizel ünitelerdeki enjeksiyon pompasına ve püskürtme memelerine zarar verebilir. STILL'in orijinal yakıt filtreleri, dizel yakıtınızdaki kir parçacıklarını, örneğin B. toz veya pas, yani bileşenlerin daha uzun süre tam verimli kalması.

STILL orijinal yakıt filtrelerinin üretiminde yalnızca seçilmiş yüksek kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Tüm STILL ürünleri gibi, yakıt filtreleri de özel yapımdır ve bu nedenle STILL ünitelerimizi sızıntılara karşı korur. Bu, çevre kirliliğini ve araç hasarını önler.

Avantajlarınız:
Yakıtı kir parçacıklarından temizleyin
Ünitelerin daha uzun hizmet ömrüne katkıda bulunun
Çevre kirliliği veya araç hasarı önlenir

STILL dizel ünitelerimiz tam performanslarını yalnızca optimum yakıt-hava karışımlarıyla geliştirir. Optimize edilmiş akış direnci ile STILL Orijinal hava filtreleri, çok düşük yakıt tüketimi ile yüksek, sabit bir verimlilik seviyesi sağlar.

Toz, kum ve kurum gibi kirleticiler, STILL orijinal hava filtrelerimiz kullanılarak emilen havadan ayrılır. Bu, düşük kirletici emisyonları ile optimum yanmanın sağlanmasına yardımcı olur.

Ayrıca yanma odasını sabun oluşumuna ve dolayısıyla motorun aşınmasına yol açabilecek kirlilikten korurlar.

Avantajlarınız:
Optimize edilmiş akış direnci
Düşük kirletici emisyonları ile optimum yanma
Kirlenmeye karşı koruma

Modern verimli motorlar, pistonlar, piston segmanları ve silindir gömlekleri gibi yağlama noktalarının motor yağı ile yeterli miktarda beslenmesini gerektirir. STILL orijinal yağ filtrelerimiz optimum yağ beslemesi sağlar, performans düşüşünü önler ve motor hasarına karşı koruma sağlar.

Ünitedeki motor yağı yanma artıkları, toz, karbon ve kurum tarafından kalıcı olarak kirlenmiştir. STILL orijinal yağ filtrelerinin kullanılması, yağlama devresini temizler ve motorda erken aşınmayı önler.

Öngörülen değişim aralıklarına uyulursa, STILL orijinal yağ filtrelerimiz sabit motor performansı sağlar.

Avantajlarınız:
Optimum yağ beslemesi
Yağlama devresinin temizlenmesi
Sabit motor performansının sağlanması

Yüksek makine kullanılabilirliği ve kaldırma, yatırma ve yönlendirme silindirlerinin güçlü çalışması, kullandığınız STILL filosunun önemli özellikleridir. Modern hidrolik sistemlerimiz, STILL orijinal hidrolik yağ filtreleri ile aşınmaya ve yıpranmaya karşı korunmaktadır.

Su ve hava kabarcıkları ile birlikte aşınma ve kenar erozyonunun neden olduğu katı parçacıklar, hidrolik sistemlerde en yaygın kirleticilerdir. Bu kirlilikler, STILL orijinal hidrolik yağ filtrelerimiz tarafından etkin bir şekilde filtrelenir. Performans ve yüksek makine kullanılabilirliği, STILL orijinal hidrolik yağ filtrelerinin kullanımıyla desteklenir.

Avantajlarınız:
Yüksek makine kullanılabilirliği
Aşınmaya karşı koruma
Performans desteği ve makine kullanılabilirliği
Tüm Ürünler